www.honeywell.nlwww.trendcontrols.com
HOME GEBOUWEN DISIPLINES PRODUCTEN MEDIAKIT NIEUWS CATALOGUS TRAININGEN  


De nieuwe catalogus is uit!


Disiplines

Gebouwbeheersystemen tot aan veldapparatuur zijn in al deze drie disiplines te verkrijgen. Of het nu gaat om een wolkenkrabber of school, er is altijd een oplossing die comfortabel en duurzaam is.

Trend regelapparatuur


Trend is een van de toonaangevende fabrikanten van gebouwbeheersystemen met een wereldwijd distributie- en ondersteuningsnetwerk in meer dan 50 landen. De volledig geïntegreerde beheeroplossingen voldoen aan de meest complexe vereisten van moderne gebouwen. Het Trend-pakket met geavanceerde producten, gespecialiseerde services en een beproefde route om de producten in de markt te zetten, biedt niet alleen systemen die geschikt zijn voor hun doel, maar staat tevens garant voor de laagste levensduur kosten.

CentraLine regelapparatuur

CentraLine is een van de snelst groeiende merken in de gebouwautomatiserings-branche. In 2004 is CentraLine door Honeywell opgericht als een onafhankelijk merk voor gebouwautomatisering en heeft zich over heel Europa uitgebreid tot een netwerk van 360 zorgvuldig geselecteerde en speciaal opgeleide CentraLine PARTNERs. De CentraLine-oplossingen zijn gebaseerd op geavanceerde Honeywell-technologie die reeds in meer dan 100 miljoen bedrijfsgebouwen en woningen energie besparen. CentraLine voorziet nieuwe en gerenoveerde gebouwen van systemen die efficiënt en voorbereid zijn op de toekomst. CentraLine PARTNERs garanderen professionele, stipte, betrouwbare en rendabele installatie en service. Dankzij onze sterke lokale aanwezigheid en ongeëvenaarde ervaring als een wereldwijd actieve onderneming kunnen wij u de beste oplossing leveren.

Honeywell meet- en regelapparatuur

Met meer dan 100 jaar ervaring in de meet- en regeltechniek biedt Honeywell een breed portfolio van producten en systemen op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling. Honeywell is altijd toonaangevend gebleven in regeltechniek en staat de naam Honeywell garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De actieve rol die Honeywell inneemt bij vele innovatieplatformen vindt haar beslag in nieuwe technologische oplossingen die bijdragen aan een verdere optimalisering van het terugdringen van het energieverbruik, vergroting van de veiligheid, gezondheid en het (binnen)milieu.
Zoek in website:


Zoek in catalogus


Snelle links

Trend
• CentraLine
Catalogus
Glastuinbouw
Meet- en regelapparatuur
Honeywell Nederland
Honeywell Global


Tools

Kvs-berekening
  • Selectie strangregel-afsluiters

  • Berekening water-afsluiters

  • Tekenprogramma
  • Termen & voorwaarden |  Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden

    16.05.2013