www.honeywell.nlwww.kijkvoelbeleef.nl
HOME WONINGEN PRODUCTEN MEDIAKIT NIEUWS AANSLUITTABEL FAQ CATALOGUS TRAININGEN
Kamer- en klokthermostaten Zoneregelingen CV- en radiatorappendages Woningautomatisering
Round
On/Off
Round
Modulation
Round
Wireless
On/Of
Round
Wireless
Modulation
Round
Wireless
Round
Heat/Cool
Modulation
Round
Modulation
Plus
Round
Connected
Modulation
Round
Connected Wireless
On/Off
T87G2014 T87M2018 Y87RF2012 Y87RF2008 T87RF2025 T87HC2011 T87C2055 Y87C2004 Y87RFC2032
                 
Zoek in website:

Zoek in catalogus

Snelle links

• Contact
• Catalogus
• RegelVisie Algemeen
• Beurskalender
• Kijk, voel en beleef
• Honeywell Nederland
• Honeywell Global

Vertrouwde werking, vernieuwde functionaliteiten en verfijnd design
Met trots tonen wij het nieuwe Round-portfolio bestaande uit negen Rounds. Kilk hierboven en ontdek alle Round modellen.


Universeel toepasbaar
De Honeywell Round is een begrip. Een beproefde en betrouwbare thermostaat, die het wooncomfort in miljoenen huiskamers regelt. De universele toepasbaarheid vormt de basis van dit succes. Met de aansluittabel-app maakt u altijd de juiste keuze. Kijk op www.aansluittabel.nl en download de app.

aan/uit moduleren HCE20 HCE80 stadswarmte warmtepompEenvoudiger upgraden bestaat niet!
De Round thermostaten zijn niet alleen supereenvoudig te bedienen, maar ook supersnel te installeren. De pakketten worden namelijk al af fabriek kant en klaar ingeleerd geleverd. En bovendien passen de meeste Rounds exact op de bestaande montageplaat! Kijk voor de installatie- en gebruiksinstructies op ons Youtubekanaal en abonneer u zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van nieuwe video's.
Bekijk de video's op YouTube >>

Bent u gewend aan de huidige typenummers? Geen probleem. In onze ‘cross reference guide” kunt u in een oogopslag zien welke Round u uw klanten kunt aanbieden.
Klik hier en download de guide>>Terugverdiend met energiebesparing
Door met de Round Connected energiebewuster te stoken kan een huishouden gemiddeld 275 euro per jaar (22%!) op de energierekening besparen Zo blijkt uit een onderzoek van Milieu Centraal. Via de app zijn namelijk een viertal energiebesparende maatregelen voor verwarming automatisch toe te passen: nachtverlaging, laag bij afwezigheid, een uur eerder lager en een graad lager bij aanwezigheid. Doordat deze maatregelen consequent kunnen worden toegepast met Round Connected kan de thermostaat binnen een jaar na aanschaf worden terugverdiend!
Download de brochure >>

 

 

Get Connected!
Het Round Connected portfolio bestaat uit de Round Connected Modulation en de Round Connected Wireless On/Off. Vanaf elke willekeurige locatie. Met de Total Connect Comfort-app genieten gebruikers van de ultieme beleving op het gebied van comfort én controle, terwijl ze tegelijkertijd ook nog eens flink op energie besparen! Zowel evohome als de Round Connected worden eenvoudig en snel geregeld via de Total Connect Comfort-app. Een gebruiksvriendelijke app voor smartphones en tablets waarmee comfortwensen op afstand kunnen worden bediend en gemonitord. De gratis app is verkrijgbaar voor iOS en Android en kent geen verdere abonnementskosten. Nieuwsgierig?
Bezoek de Total Connect Comfort site >>

 Meer info?
Maak dan een afspraak met uw Honeywell contactpersoon via telefoonnummer 020-5656392 of mail uw vraag naar cvspecialist@honeywell.com.


Termen & voorwaarden |  Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden

16.05.2013