www.honeywell.nlwww.kijkvoelbeleef.nl
HOME WONINGEN PRODUCTEN MEDIAKIT NIEUWS AANSLUITTABEL FAQ CATALOGUS TRAININGEN
NIEUW! evohome Wi-Fi >>
 

Producten

Over de loop der jaren is Honeywell wereldwijd een bekende merknaam geworden. Men kent Honeywell al lang niet meer van thermostaten, maar ook van talloze andere producten voor verwarming voor woningen. Stap in de wereld van Honeywell en maak kennis met vele oplossingen die Honeywell biedt voor comfortwensen.

Kamer- en klokthermostaten

Vloerverwarming

Kijk, voel en beleef
Het realiseren van comfort stopt niet bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.
Het vakkundig regelen én naregelen van de totale cv-installatie is minstens zo belangrijk. Aan de basis van een optimale comfortregeling ligt de keuze van de thermostaat. Er zijn vele typen verkrijgbaar met verschillende functies en mogelijkheden.

Zoneregelingen

Vloerverwarming

Comfort op maat
Steeds meer mensen stellen hoge eisen aan het comfort in hun woning. Niet alleen moet het op tijd lekker warm zijn, maar ook moeten delen van de woning zoals badkamers, hobbykamers of een praktijk aan huis goed verwarmd kunnen worden.Honeywell biedt voor talloze wensen op het gebied van comfort passende oplossingen.

CV- en radiatorappendages

radiatorthermostaat

Een zeker gevoel
Appendages hebben een grote invloed op de kosten van een verwarmingsinstallatie. Dat geldt voor het installeren, het gebruik en het onderhoud. Maar ook bij reparatie, renovatie en aanpassing aan de hedendaagse techniek. Het Honeywell UltraLine AT-concept biedt in deze situaties een altijd passende oplossing. Binnenwerken, (thermostatische) afsluiters en thermostatisch voorbereide afsluiters blijven permanent in ons portfolio. Vanaf de eerste dag in 1974 tot in de verre toekomst. Een zeker gevoel.

Zoek in website:

Zoek in catalogus

Snelle links

Contact
Catalogus
RegelVisie Algemeen
Beurskalender
getconnected.com
Aanvraag support bezoek
Glastuinbouw
Kijk, voel en beleef
Honeywell Nederland
Honeywell Global


Termen & voorwaarden |  Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden

24.01.2018